Hem
Introduktion
Läsanvisningar
Övrigt
Arbetet med de Nationella riktlinjerna
Inspel till Nationella riktlinjer
Tillåtna insatsvaror i Sverige
Kontakta oss
Tidigare utgåva
Läs utgåvan
Ladda ner
Checkbox that handles if the menu on smaller devices should be visible
Hem
Introduktion
Läsanvisningar
Övrigt
Arbetet med de Nationella riktlinjerna
Inspel till Nationella riktlinjer
Tillåtna insatsvaror i Sverige
Kontakta oss
Tidigare utgåva
Läs utgåvan
Ladda ner
Vad söker du?
Menar du:
Nationella riktlinjer för ekologisk produktion version 6
/
Kapitel
1. Mål och generella principer för ekologisk produktion
2. Regler för certifiering
3. Växtodling
4. Vildväxande produktion
5. Djurhållning
6. Biodling
7. Förädling av livsmedel
8 Förädling av foder
9. Import
10. Märkning av ekologiska produkter
Bilaga 1. Tillåtna gödselmedel och jordförbättringsmedel
Bilaga 2. Tillåtna växtskyddsmedel
Bilaga 3. Foderråvaror
Bilaga 4. Fodertillsatser
Bilaga 5. Produkter för rengöring och desinfektion
Bilaga 6. Livsmedelstillsatser inklusive bärare
Bilaga 7. Processhjälpmedel och andra processtekniska hjälpmedel
Bilaga 8. Bearbetningshjälpmedel för produktion av jäst och jästprodukter
Bilaga 9. Produkter och ämnen som får användas eller tillsättas i vin
Bilaga 10. Konventionella ingredienser av jordbruksursprung
Bilaga 11. Definitioner
/
Underkapitel
10.1 Generella regler
10.2 Märkning av ingredienser I livsmedel
10.3 Märkning av produkter med vilt, vildfångad fisk eller vildfångade räkor
10.4 Märkning av ytteremballage
10.5 Märkning av vin och produkter framställda av vin
10.6 Märkning av foder
10.7 Märkning av tillsatser
10.6 Märkning av foder
Visa all regelinformation
10.6.1 Foder med minst 95 procent ekologiska råvaror
10.6.2 Märkning med ordet ”ekologiskt”
10.6.3 Användning av EU:s logo på foder
10.6.4 Märkning av innehåll i fodret
10.6.5 Märkning av foder till sällskapsdjur och pälsdjur
Föregående
Nästa